Praktijkgebieden


Expertise

Over Janson

We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Onze geschiedenis


Janson is een multidisciplinaire en meertalige advocatenassociatie in ondernemingsrecht in ruime zin, opgericht in 1950. Vandaag telt het kantoor een honderdtal advocaten, waarvan de meesten hun universitaire studies hebben afgerond met gespecialiseerde studies in België en in het buitenland.

Janson heeft zich geleidelijk aan uitgebreid maar is hierbij altijd onafhankelijk gebleven ten aanzien van andere nationale en internationale structuren. Ze onderhoudt wel sinds lange tijd, wereldwijd en in de praktijk uitgeteste contacten met andere vooraanstaande kantoren die in hun respectief land erkend zijn als onafhankelijk en bekend voor hoogstaand kwalitatief werk. 

In 2004 werd het kantoor Van Drooghenbroeck-Lagneaux, gespecialiseerd in sociaal recht, bij Janson geïntegreerd. Om dichter bij haar cliënten in de Vlaamse regio te staan, opende ze in 2011 een kantoor in Gent. Het kantoor Favart, gevestigd in Bergen sinds 1957, heeft Janson vervoegd in 2017.

Ons werk


Janson heeft haar expertise uitgebreid naar alle sectoren van de economische activiteit, met name de financiële sector, vastgoed, communicatie, energie, auto-industrie, verzekeringen, gezondheid, milieu...

Het kantoor staat Belgische en buitenlandse cliënten, bedrijven, particulieren, overheden, stichtingen en (internationale) non-profitorganisaties bij.

Meerdere vennoten en senior medewerkers bekleden tevens academische functies of zijn lid van de redactiecomités van verschillende juridische tijdschriften. 
Contact

Brussel: + 32 2 675 30 30
Gent: +32 9 240 77 20
Bergen: +32 65 22 10 00
Janson Logo
    © Copyright Janson 2021