Practice Areas


Expertise

Career

You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.

Associate Vennootschapsrecht


  • Jobs offers Attorneys
Janson is voor haar kantoor te Brussel op zoek naar een advocaat medewerker, met uitstekende academische resultaten en een sterke interesse voor vennootschapsrecht, bedrijfsovernames (M&A) in het bijzonder, en ondernemingsrecht in het algemeen.


Hij/zij kan toetreden tot een sterk groeiend departement waarin naast hoogstaande kwalitatieve dienstverlening, de zin voor ondernemerschap, flexibiliteit, autonomie en groepsgeest gewaardeerd worden. Hij/zij zal begeleid en omkaderd worden door meer ervaren advocaten. Zowel dagelijkse adviesverlening, transactioneel werk (bijv. bedrijfsovernames) als geschillen komen aan bod.

Uw profiel

  • Sterke interesse voor het vennootschapsrecht (en het ondernemingsrecht in het algemeen)
  • Enkele jaren (bij voorkeur 3 tot 5 jaar) ervaring strekken tot aanbeveling
  • Praktische en oplossingsgerichte ingesteldheid met zin voor initiatief en resultaat
  • Goede communicatie­vaardigheden en een vlotte pen
  • Flexibele teamspeler
  • Nederlandstalig, met goede kennis van het Engels (kennis van het Frans is een pluspunt)

Ons aanbod

Wij bieden u een professionele, boeiende en aangename werkomgeving, de mogelijkheid om u te verdiepen in uitdagende dossiers voor Belgische en buitenlandse cliënten (in een brede waaier van particulieren en lokale bedrijven tot private equity fondsen, financiële instellingen en multinationals) en een zeer grondige opleiding.

Wij bieden u tevens een passende vergoeding, aangevuld met een bonussysteem in functie van de kwaliteit van de geleverde prestaties alsook concrete doorgroei­mogelijkheden in een vooraanstaand dynamisch, multidisciplinair en autonoom Belgisch kantoor met bijzondere aandacht voor jong en ambitieus talent.

Interesse?

Neem dan contact op met onze office manager Melissa Hellings (m.hellings@janson.be), Terhulpsesteenweg 187, 1170 Brussel. Uw sollicitatie wordt vanzelfsprekend strikt vertrouwelijk behandeld.


Contact

Brussels: + 32 2 675 30 30
Nivelles +32 67 21 79 95
Ghent: +32 9 240 77 20
Mons: +32 65 22 10 00
Janson Logo
    © Copyright Janson 2021