Practice Areas


Expertise

Career

Junior Associate Publiek en administratief recht


  • Jobs offers Attorneys

Janson wenst een advocaat medewerker/medewerkster aan te werven, die actief zal zijn in de diverse domeinen van het publiek- en administratief recht (o.a. ruimtelijke ordening en stedenbouw, milieurecht, bodem, onteigeningen, overheidscontracten, enz.) evenals daarmee verbonden aspecten van burgerlijk recht en strafrecht.

 U komt terecht in het Nederlandstalig deel van het departement Publiek recht (8 advocaten) waarin zowel de zin voor groepsgeest als voor zelfstandigheid van belang zijn. U wordt begeleid en opgeleid door meer ervaren advocaten.

Gezocht profiel

  • Uitstekende  studieresultaten
  • Praktische ingesteldheid en goede communicatievaardigheden

  • Goede talenkennis (Nederlands, Engels en Frans)

  • Flexibele teamspeler met een vlotte pen

  • Belangstelling voor publiek recht (en met name voor ruimtelijke ordening/stedenbouw) en studie- en/of werkervaring hierin

Aanbod

Wij bieden u een professioneel boeiende en aangename werkomgeving en een grondige opleiding. Wij bieden u tevens een aangepaste vergoeding, aangevuld met een interessant bonussysteem in functie van de kwaliteit van de geleverde prestaties.

Interesse? 

Neem dan contact op met Melissa Hellings, m.hellings@janson.be, Terhulpsesteenweg 187, 1170 Brussel. Uw sollicitatie wordt vanzelfsprekend strikt vertrouwelijk behandeld.

Contact

Brussels: + 32 2 675 30 30
Nivelles +32 67 21 79 95
Ghent: +32 9 240 77 20
Mons: +32 65 22 10 00
Janson Logo
    © Copyright Janson 2020