Practice Areas


Expertise

Career

You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.

(Junior) Advocaat medewerk(st)er in Publiek en Administratief Recht (NL)


  • Job offers Lawyers
Janson is op zoek naar een advocaat medewerker/medewerkster, die actief zal zijn in de diverse domeinen van het publiek- en administratief recht.

 

Janson is op zoek naar een advocaat medewerker/medewerkster, die actief zal zijn in de diverse domeinen van het publiek- en administratief recht (o.a. ruimtelijke ordening en stedenbouw, milieurecht, bodem, onteigeningen, overheidscontracten, enz.) evenals daarmee verbonden aspecten van burgerlijk recht en strafrecht.

U komt terecht in het Nederlandstalig deel van het departement Publiek recht waarin zowel de zin voor groepsgeest als voor zelfstandigheid van belang zijn. U wordt begeleid en opgeleid door meer ervaren advocaten.

Uw profiel

  • Uitstekende studieresultaten
  • Praktische ingesteldheid en goede communicatievaardigheden
  • Belangstelling voor publiek recht (en met name voor ruimtelijke ordening/stedenbouw) en studie- en/of werkervaring hierin
  • Flexibele teamspeler met een vlotte pen
  • Nederlandstalig met een goede kennis van Frans en Engels (gesproken en geschreven)

Ons aanbod

Wij bieden u een professioneel boeiende en aangename werkomgeving en een zeer grondige opleiding. Wij bieden u tevens een aangepaste vergoeding, aangevuld met een interessant bonussysteem in functie van de kwaliteit van de geleverde prestaties. 

Interesse?

Neem dan contact op met onze HR & Office Manager Melissa Hellings (m.hellings@janson.be), Terhulpsesteenweg 187, 1170 Brussel. Uw sollicitatie wordt vanzelfsprekend strikt vertrouwelijk behandeld.

 

Contact

Brussels: + 32 2 675 30 30
Ghent: +32 9 240 77 20
Mons: +32 65 22 10 00
Janson Logo
    © Copyright Janson 2021